6.2 C
Sibiu
marți, februarie 20, 2024

Din cauza geloziei și a lipsei banilor, un bărbat și-a alungat soția și copiii de acasă

Cele mai citite

Miercuri seara, în jurul orei 21, polițiștii din Dumbrăveni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi soți, în satul Copșa Mare.

La locul incidentului polițiștii au constatat că, pe fondul unor probleme de ordin financiar și al geloziei, un bărbat în vârstă de 41 de ani i-ar fi alungat pe soția sa și cei doi copii minori din locuință.

În urma evaluării efectuate privind riscurile la adresa integrității fizice a femeii și a celor doi copii polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, printre obligațiile impuse bărbatului numărându-se și aceea de a nu se apropia de femeie și copii la o distanță mai mică de 50 de metri.

Pentru urmărirea modului de respectare a măsurilor dispuse, bărbatului i s-a montat un dispozitiv de monitorizare electronică.

În cauză, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, se efectuează cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Investiții importante la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”

Clădirea Colegiului Național Pedagogic "Andrei Șaguna" va fi modernizată și mai eficientă energetic în urma derulării unui proiect de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect