6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Dosare penale pentru doi șoferi descoperiți băuți la volan

Cele mai citite

Doi șoferi din județ au fost prinși băuți la volan, luni seara și marți dimineața.

Luni seara, polițiștii rutieri au oprit un autoturism condus pe raza localității Jina de către un localnic în vârstă de 67 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,86 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La nivelul Poliției Orașului Săliște, s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Marți dimineața, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Lotru din municipiu. La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 27 de ani, a cărui testare alcoolscopică a indicat o valoare de 0,57 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Medieșeanul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior, la nivelul Biroului Rutier Mediaș fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut până la finalul sezonului rece

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut în plată, la același nivel, până la finalul sezonului rece noiembrie 2023...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect