0.2 C
Sibiu
marți, decembrie 5, 2023

Emoții în 1000 de portrete. Gabriela: „Când vine noiembrie cu portretele, este ca și cum vine Crăciunul”

Cele mai citite

Fotografia realizată de Rareș Helici a devenit o tradiție îndrăgită în rândul sibienilor și nu numai. Cu abilitatea de a captura emoțiile într-un cadru, Helici a reușit să creeze un eveniment anual așteptat cu nerăbdare.

Rareș Helici dezvăluie că mulți participanți au transformat această experiență într-o tradiție familială. Părinții vin cu mic, cu mare, iar chipurile lor se regăsesc acum într-un album plin de amintiri frumoase. Acest sentiment de comunitate devine un capitol din povestea Sibiului.

Gabriela Șerban

Gabriela, o participantă devotată, împărtășește cu entuziasm că a participat la fiecare ediție a proiectului și că acesta are o semnificație deosebită pentru ea.

„Rareș este o persoană deosebit de talentată, iar munca sa a fost întotdeauna o sursă de admiratie pentru mine. Îmi amintesc cu emoție prima ședință foto cu el, moment în care am simțit o amestecare intensă de sentimente și o dificultate deosebită în a privi în camera sa”, ne spune Gabriela.

Gabriela Șerban 2023

De-a lungul anilor, această experiență a evoluat într-o adevărată provocare. Potrivit ei, sentimentul persistent este același – acela de a sta în fața camerei sale și a simți cum fiecare fotografie devine o captură a esenței sufletului tău.

„Când vine noiembrie cu portretele, este ca și cum vine Crăciunul”

„Așteptarea lunii noiembrie, odată cu sosirea sesiunilor de portrete, este ca și cum Crăciunul ar veni mai devreme pentru noi. Mă simt mândră să observ evoluția remarcabilă de la prima ediție a proiectului până în prezent. Piața Mică devine un loc de adunare pentru cei care doresc să

experimenteze magia unei ședințe foto cu Rareș, iar cozi se formează efectiv pentru a obține un portret semnat de el”, mărturisește ea.

Rareș Helici îi așteaptă pe toți cei interesați de o fotografie tip portret în Piața Mică, în perioada 1 noiembrie – 3 decembrie, de luni până vineri, între orele 12:00-15:00.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Biblioteca Astra Sibiu donează mii de cărți bibliotecilor raionale din Republica Moldova

În intervalul 21-27 noiembrie 2023, o delegație din județul Sibiu, inclusiv reprezentanți ai Bibliotecii ASTRA, a efectuat o vizită...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect