11.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Femeie la volanul unei mașini neînmatriculate, iar un bărbat a condus deși nu are permis

Cele mai citite

În Sibiu, o conducătoare auto a fost descoperită la volanul unei mașini neînmatriculate, iar un bărbat din Marpod a condus un autoturism deși nu are permis de conducere.

Luni după amiaza, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Sibiu au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla o femeie în vârstă de 33 de ani, din localitatea Șeica Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autoturismul este neînmatriculat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Luni seara, în Marpod, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe Drumul Județean 105A de către un localnic în vârstă de 31 de ani.

Întrucât polițiștii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Tragedie: Polițistul local din Cisnădie spulberat de un autoturism a murit

Polițistul local din Cisnădie care a fost rănit grav de un autoturism în timp ce dirija traficul a murit.Polițistul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect