FOTO Hoţ din Sibiu, căutat de poliţişti. Dacă îl cunoaşteţi, anunţaţi poliţia

banner
banner
banner
banner

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul sibienilor pentru identificarea unui bărbat bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesarea ilegală a unui sistem informatic.

banner

Poliţiştii sibieni au în lucru un dosar penal privind infracțiunile de furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesarea ilegală a unui sistem informatic.

Un bărbat este bănuit că, în noaptea de 25 spre 26 iulie 2021, în timp ce se afla în zona gării din municipiul Sibiu, ar fi furat portofelul unei persoane și, utilizând cardurile bancare ale persoanei respective, ar fi efectuat plăți în mai multe unități comerciale și retrageri de numerar de la bancomate din municipiul Sibiu, cauzându-se astfel un prejudiciu de 5.354 de lei.

„Persoana bănuită de săvârșirea faptelor a fost surprinsă de camerele de luat vederi în fața unui bancomat de pe strada Lungă, din municipiul Sibiu, însă, până la acest moment, nu a putut fi identificată de către polițiștii sibieni. În acest context, rugăm cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană să contacteze telefonic Poliția Municipiului Sibiu, pe numărul de telefon 0269/208211”, este mesajul transmis de IPJ Sibiu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Cal de 6.000 de euro, furat din Copșa Mică

Polițiștii de investigații criminale din Copșa Mică au reținut un tânăr care a furat un cal rasa sânge rece...
spot_img

Știri pe același subiect