13.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

FOTO: IPJ Sibiu caută iubitor de câini

Cele mai citite

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu, cu sediul în municipiul Sibiu, strada Revoluţiei, nr. 4 – 6, organizează concurs pentru ocuparea, prin încadrare directă, a unui post vacant de agent II (conductor câini) din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu – Poliția Municipiului Sibiu – Biroul Ordine Publică.

Înscrierea se realizează până la data de 3 aprilie 2024 (inclusiv în zilele nelucrătoare, e data de 3 aprilie 2024 doar până la orele 16), online la adresa de e-mail resurseumane@sb.politiaromana.ro – prin cererea de înscriere tip, completată cu datele solicitate, însoțită de toate documentele menționate în anunț postat pe portalul de servicii electronice al Ministerului Afacerilor Interne (HUB servicii MAI), care constituie dosarul de recrutare.

Cererile de înscriere însoțite de documentația solicitată transmise după data de 3.04.2024, orele 16, nu vor fi luate în considerare.

Anunțul poate fi vizualizat pe portalul de servicii al Ministerului Afacerilor Interne și pe pagina de internet a unității, respectiv sb.politiaromana.ro, secțiunea Carieră, sub-secțiunea Posturi scoase la concurs.

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu la numărul de telefon 0269/208.318″, transmite IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Pieton în stare critică după ce a fost lovit de un microbuz

Un bărbat a fost transportat în stare extrem de gravă la spital, sâmbătă dimineața, după ce a fost lovit...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect