28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

FOTO Locomotiva unui tren care circula între Sibiu și Râmnicu Vâlcea a luat foc

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Un incendiu a izbucnit miercuri la un tren care circula între Sibiu și Râmnicu Vâlcea. În tren se aflau 70 de pasageri. Nicio persoană nu a fost rănită.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență General Magheru al județului Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la locomotiva unui tren de călători aflat în mișcare, pe ruta Sibiu – Râmnicu Vâlcea, în apropierea haltei Turnu din localitatea Călimănești.

banner

Locomotiva trenului a luat foc și a fost decuplată pentru ca incendiul să nu se extindă și la vagoane. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj al SVSU Călimănești. Cei 70 de călători s-au autoevacuat, au anunțat pompierii.

În timpul misiunii, locomotiva a fost decuplată de restul trenului. Focul a fost stins și pompierii au stabilit că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la conductorii electrici neizolați corespunzător.

FOTO: ISU Vâlcea

Incendiu Tren Sibiu Ramnicu Valcea 1
Incendiu Tren Sibiu Ramnicu Valcea 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect