9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

FOTO – O nouă serie de „Salvatori din pasiune”, la ISU Sibiu

Cele mai citite

Porțile Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu s-au deschis, sâmbătă dimineața, pentru o nouă serie de persoane înscrise în programul național „Salvator din pasiune”.
Cei 21 de tineri, dornici de a se alătura salvatorilor sibieni în îndeplinirea misiunilor în situații de urgență, reprezintă a III-a serie de voluntari, care vor urma cursurile de pregătire în domeniul situațiilor de urgență și acordării primului ajutor medical calificat, în acest an la ISU Sibiu.
În cadrul ISU Sibiu au fost instruite anul acesta, prin programul național „Salvator din pasiune”, peste 50 de persoane, acestea dobândind cunoștiințe solide în domeniul situațiilor de urgență reflectate în activitate desfășurată ulterior alături de pompierii sibieni.
După parcurgerea programelor de pregătire, activităţile derulate alături de efectivele ISU SIBIU vor consta în participarea la misiunile de intervenție, utilizarea noţiunilor de bază în acordarea primului-ajutor calificat, implicarea în acţiunile de ajutor umanitar şi în cele de popularizare a mesajului preventiv.
FOTO – ISU Sibiu

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect