13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

FOTO O tânără a căzut de la etajul 3 al unui imobil în urma unui conflict cu soțul

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

O tânără de 22 de ani, din Avrig, a căzut de la etajul 3 al unui imobil. Evenimentul s-a petrecut marți după amiaza.

Tânăra a rămas imobilizată în sârmele de rufe de la etajul 2 al imobilului. Victima s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral și a suferit o ușoară hipotermie în urma evenimentului.

Publicitate

„ISU Sibiu a intervenit de urgență pe strada Brukenthal din Avrig, pentru a salva o persoană căzută de la etajul 3 al unui imobil și rămasă imobilizată în sârmele de rufe situate la etajul 2 al imobilului.

Publicitate

Femeia în vârstă de 22 de ani a fost salvată de pompieri și predată echipajului SMURD sosit la fața locului pentru îngrijiri medicale. Femeia a fost transportată la UPU Sibiu conștientă cu o ușoară hipotermie și un traumatism cranio-cerebral”, a declarat sergentul major Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, tânăra a ajuns în această situație din cauza unui conflict cu soțul.

„Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig și un echipaj de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Avrig au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale între doi soți din orașul Avrig.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că, în cursul acestei zile, între cei doi soți ar fi izbucnit un conflict, femeia în vârstă de 22 de ani încercând să iasă din apartamentul situat la etajul 3 al unui bloc de locuințe prin exteriorul balconului, cu intenția de a se refugia într-unul dintre apartamentele de la etajele inferioare.

Întrucât femeia s-a blocat în exteriorul apartamentului situat la etajul 2, la fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor și a unui echipaj medical din cadrul ISU Sibiu, femeia fiind salvată și transportată la spital.

Soțul acesteia, un bărbat în vârstă de 33 de ani, a fost identificat de polițiști în interiorul apartamentului în care cei doi domiciliază. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

FOTO: ISU Sibiu

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect