17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Foto: Prefectul Sibiului, în vizită la stațiile de sortare a deșeurilor din județ

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Prefectul Sibiului a vizitat stațiile de sortare a deșeurilor din județ și a atras atenția asupra importanței procesului de colectare selectivă și reciclării.

Alături de prefect, Mircea Dorin Crețu, au fost prezenți și Ciprian Simulescu, director executiv al Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu și domnul Constantin Dragomir, comisar în cadrul Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Sibiu.

banner

În cadrul întâlnirii de lucru s-au discutat aspecte privind procesul de colectare selectivă și reciclare a deșeurilor, precum și despre măsurile luate pentru a asigura gestionarea adecvată a acestora.

Discuțiile cu reprezentanții stației de sortare și reprezentanții depozitelor de deșeuri s-au axat pe măsurile luate pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului înconjurător, cât și gestionarea într-un mod sigur și adecvat a deșeurilor, transmite Prefectura Sibiu.

Sibienii, implicați în colectarea selectivă corectă

Reprezentanții responsabili de managementul deșeurilor au subliniat importanța implicării comunității în procesul de colectare selectivă și reciclare a deșeurilor, precum și necesitatea unei educații mai bune pentru a promova comportamente responsabile în ceea ce privește gestionarea deșeurilor.
Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se reabilitează drumul județean DJ 141 C, care leagă județele Sibiu și Alba

Consiliul Județean Sibiu a anunțat predarea amplasamentullui contructorului care va reabilita drumul ce leagă județele Sibiu și Alba.Consiliul Județean...
spot_img

Știri pe același subiect