18.1 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

FOTO: Tânăr dat dispărut de 9 ani, găsit de jandarmi

Cele mai citite

Un tânăr de 25 de ani, din Târnăveni, dat dispărut în urmă cu 9 ani, a fost găsit de jandarmii argeşeni pe o stradă din municipiul Câmpulung.

„Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenţia jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute şi faptul că acesta părea o persoană fără adăpost.

În momentul legitimării şi verificării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariţie încă din anul 2015″, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş citat de Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul, care are 25 de ani, a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat.

„Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, judeţul Mureş, şi că nu avea posibilităţi materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineţii, trei jandarmi argeşeni, aflaţi în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu”, se mai menţionează în comunicat.

Reprezentanţii Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeş au precizat că bărbatul a fost lăsat la domiciliul mamei sale, în Târnăveni.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Expoziție exclusiv feminină la Sibiu

50 de artiste, din Filiala Sibiu și alte zece filiale ale UAPR, își prezintă lucrările, într-o expoziție intitulată  ”VITAL...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect