10.2 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

FOTO Incendiu la un autobuz pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un incendiu a izbucnit la un autobuz care circula pe Şoseaua Alba Iulia din Sibiu.
Două echipaje de pompieri și un echipaj SMURD din cadru Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu au intervenit în municipiul Sibiu, pe Şoseaua Alba Iulia pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autobuz.
Toți pasagerii au ieşit din autobuz în siguranţă. Incendiul a fost lichidat rapid de către pompieri. Focul afectat compartimentul motor, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit.
„Ȋn cursul zilei de astăzi, s-a produs un incident ȋn care a fost implicat un autobuz tip vechi din flota Tursib marca MAN NL. Ȋn timp ce se deplasa pe bulevardul Alba Iulia, acesta a luat foc ȋn zona compartimentului motor. Din fericire, nu au existat victime. Incendiul a fost stins rapid, de către echipajul de Pompieri ajuns la faţa locului. Compania de transport local Tursib ȋşi cere scuze pentru disconfortul creat”, au transmis reprezentanţii Tursib.
SURSĂ FOTO: Info Trafic judeţul Sibiu

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect