13.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Încep lucrările de reabilitare la Consiliul Județean Sibiu. Unde vor lucra angajații

Cele mai citite

Consiliul Județean Sibiu informează cu privire la demararea lucrărilor de reabilitare și consolidare seismică a sediului de pe strada General Gheorghe Magheru, nr. 14, începând cu data de 13 martie 2024.

Instituția asigură cetățenii că accesul și relația cu aceștia nu vor fi afectate, datorită eforturilor de relocare a unor departamente și menținerea funcționalității Centrului de Informații pentru Cetățeni (CIC).

Conducerea Consiliului Județean și o parte a angajaților vor lucra temporar într-un sediu situat pe strada General Dragalina, nr. 1, în timp ce alți membri ai personalului se vor desfășura la Biblioteca Județeană Astra Sibiu, corpul B.

Direcțiile și serviciile care vor rămâne pe adresa temporară sunt: Direcția Economică, Serviciul Administrație Publică Locală și Coordonare Spitale, Serviciul Juridic și Contencios Administrativ, Serviciul Relații Publice, CIC și Informatică, Serviciul Administrativ, P.S.I.

Cetățenii vor putea depune în continuare documente la CIC, amenajat la parterul clădirii din curtea Consiliului Județean Sibiu, după programul cunoscut: 7.30 – 16 (de luni până joi) și 7.30 – 13.30 (vineri).

Pentru informații privind AUTORIZAȚIILE DE CONSTRUIRE, cetățenii au la dispoziție nr. de telefon: 0786033753, iar informații de URBANISM pot fi obținute la nr. de telefon: 0767059820.

De asemenea, funcționarii din Direcția Arhitect-Șef vor oferi zilnic lămuriri și consultanță, în foaierul Bibliotecii Astra, în programul de lucru: luni-joi, între 7.30-16, vineri între 7.30-13.30. Cetățenii au la dispoziție un portal unde pot depune online documentele de urbanism: https://eportal.cjsibiu.ro/

În ceea ce privește AUDIENȚELE acordate de conducerea instituției, acestea se vor desfășura tot pe str. Gen. Magheru, în Sala de conferințe, în baza înscrierii prealabile online și după programul aprobat, care poate fi consultat pe site: https://www.cjsibiu.ro/cerere-inscriere-audienta/, respectiv:

  • În fiecare miercuri, între orele 10-12, președintă Daniela Cîmpean
  • În fiecare joi, între orele 10-12, vicepreședinte Marcel Luca
  • Ultima zi de vineri din lună, între orele 16-18, vicepreședinte Vlad Vasiu, care susține audiențele la sediul PNL Sibiu, str. Gladiolelor, nr.15, bl.2

Ședințele ordinare ale Consiliului Județean Sibiu se vor desfășura la sediul de pe str. Gen. Magheru, în Sala de Conferințe. Piața volantă, organizată în fiecare vineri, se suspendă, urmând a fi reluată după finalizarea lucrărilor.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Bogdan Armenciu, șahistul care antrenează mințile celor mici

Chiar și în era tehnologiei și a diverselor forme de divertisment, șahul rămâne unul dintre cele mai vechi și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect