13.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Luni începe programul „Litoralul pentru toți”. Prețurile vor fi cu până la 70% mai mici pentru turiști

Cele mai citite

Luni începe o nouă ediție a programului „Litoralul pentru toți”, care va dura până în data de 18 iunie.

La acest program participă 50 de hoteluri din toate stațiunile, iar tarifele pentru o noapte de cazare pornesc de la 52 de lei.

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță că luni, 22 mai, debutează programul social “Litoralul pentru Toți”, în cadrul căruia prețurile pentru o noapte de cazare pentru o singură persoană sunt cu până la 70% mai mici față de vârful de sezon.

Până astăzi și-au anunțat deja participarea 25 de unități de cazare, dar Patronatele afirmă că până luni numărul acestora va crește la aproximativ 50. În total, vor fi puse la dispoziție 8.000 de locuri de cazare.

„Românii pot petrece un sejur la mare cu tarife pornind de la 52 de lei pe noapte de persoană, preț ce include doar cazare, fără mic dejun, la un hotel de 3 stele din stațiunea Venus.

În stațiunea Mamaia, prețurile pornesc de la 101 lei/noapte/persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în stațiunile din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 lei/noapte/persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele.

Pentru cei care vor pachete all inclusive, acestea sunt disponibile la prețuri ce pornesc de la 200 de lei/noapte/persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din stațiunea Jupiter”, se arată într-un comunicat al Federației Patronatelor din Turismul Românesc.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Pieton în stare critică după ce a fost lovit de un microbuz

Un bărbat a fost transportat în stare extrem de gravă la spital, sâmbătă dimineața, după ce a fost lovit...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect