21.3 C
Sibiu
marți, iulie 9, 2024

Pregătiți ceaunul: concurs de gătit gulaș în cadrul Festivalului „Vándorcsizma”

Publicitate

Cele mai citite

În cadrul celei de-a 20-a ediții a Festivalului „Vándorcsizma”, programat în 10 iunie la Mediaș, va fi organizat un concurs de gătit gulaș, la care sunt invitate să participe echipe formate din 3-6 persoane, având la dispoziție un ceaun cu o capacitate cuprinsă între 30 și 100 de litri.

Înregistrările pentru concurs se vor închide la data de 28 mai.

Organizatorii vor acoperi costurile ingredientelor de bază (legume și carne), vor furniza un tricou pentru fiecare membru al echipei, un șorț pentru bucătarul-șef, un cort de dimensiuni 3×3 metri, o masă și două bănci, precum și tacâmuri, pâine și cele necesare pentru servit.

„Echipele participante trebuie să se asigure că dețin un ceaun potrivit, lemn pentru foc, o tablă sub foc, ustensile pentru prepararea gulașului și să fie pregătite pentru competiție cu multă bună dispoziție.

De asemenea, trebuie să prezinte o adeverință de la medicul de familie care să confirme că sunt apte pentru a găti și servi mâncare.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la concurs, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0771.686.495 (Nagy László)”, au transmis organizatorii evenimentului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Șoferii vor primi permisul înapoi dacă analizele antidrog nu vin în 72 de ore

Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a declarat luni că premierul a solicitat ministerului un...

Publicitate

Cele mai citite

În cadrul celei de-a 20-a ediții a Festivalului „Vándorcsizma”, programat în 10 iunie la Mediaș, va fi organizat un concurs de gătit gulaș, la care sunt invitate să participe echipe formate din 3-6 persoane, având la dispoziție un ceaun cu o capacitate cuprinsă între 30 și 100 de litri.

Înregistrările pentru concurs se vor închide la data de 28 mai.

Organizatorii vor acoperi costurile ingredientelor de bază (legume și carne), vor furniza un tricou pentru fiecare membru al echipei, un șorț pentru bucătarul-șef, un cort de dimensiuni 3×3 metri, o masă și două bănci, precum și tacâmuri, pâine și cele necesare pentru servit.

„Echipele participante trebuie să se asigure că dețin un ceaun potrivit, lemn pentru foc, o tablă sub foc, ustensile pentru prepararea gulașului și să fie pregătite pentru competiție cu multă bună dispoziție.

De asemenea, trebuie să prezinte o adeverință de la medicul de familie care să confirme că sunt apte pentru a găti și servi mâncare.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra la concurs, vă rugăm să sunați la numărul de telefon 0771.686.495 (Nagy László)”, au transmis organizatorii evenimentului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Șoferii vor primi permisul înapoi dacă analizele antidrog nu vin în 72 de ore

Bogdan Despescu, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), a declarat luni că premierul a solicitat ministerului un...

Știri pe același subiect