12.9 C
Sibiu
joi, mai 30, 2024

Primăria Sibiu anunță stabilirea secțiilor de votare pentru alegerile locale și cele europarlamentare

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Primăria Municipiului Sibiu se pregătește intens pentru alegerile locale și cele europarlamentare din data de 9 iunie, demarând procesul de organizare a secțiilor de votare.

În acest scop, primarul municipiului Sibiu a emis Dispoziția nr. 753 privind delimitarea, numerotarea și stabilirea secțiilor de votare din municipiul Sibiu.

Publicitate

„În pregătirea scrutinului din data de 9 iunie, când vor avea loc alegerile locale și cele europarlamentare, primarul municipiului Sibiu a emis Dispoziția nr. 753 privind delimitarea, numerotarea și stabilirea secțiilor de votare din municipiul Sibiu. Prin această Dispoziție se stabilesc secțiile de votare din Municipiul Sibiu și stațiunea Păltiniș, numerotarea acestora și străzile arondate fiecărei secții”, se arată în comunicatul de presă.

Publicitate

Astfel, sibienii sunt invitați să consulte această Dispoziție aici: https://tinyurl.com/yvewrdj7, pentru a verifica la ce secție vor putea să își exprime votul la alegerile din luna iunie.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO/ULTIMA ORĂ: Panourile cu inscripțiile în maghiară și germană de la intrarea în Mediaș au fost vandalizate

Persoane rămase deocamdată necunoscute au vandalizat panourile trilingve cu numele localității de la intrarea în Mediaș.Autorul sau autorii au...

Știri pe același subiect