16.2 C
Sibiu
vineri, decembrie 1, 2023

Sibian cu alcoolemie de aproape 1 la mie, oprit pe strada Rahova. Alți șoferi băuți prinși în județ

Cele mai citite

Mai mulți șoferi au fost fost prinși băuți la volan la sfârșitul săptămânii trecute pe șoselele din județ.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Orlat au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Gura Râului de către un sibian în vârstă de 45 de ani.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul indicând o valoare de 0,69 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

Ulterior recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, polițiștii rutieri au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În Șelimbăr, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un autoturism condus pe strada C I Nottara de către un localnic în vârstă de 55 de ani.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,44 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În Mălâncrav, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Dumbrăveni au oprit un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 35 de ani, din verificările efectuate rezultând că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În Sibiu, polițiștii Secției de Poliție Urbană Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Rahova de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Avrig.

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,92 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, șoferul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Un șofer sibian a lovit un microbuz și a fost proiectat într-un cap de pod

Un sibian a ajuns cu mașina într-un cap de pod, vineri dimineața, în urma unui accident produs pe DN...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect