6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Șoferi băuți, prinși de polițiști pe străzile din Sibiu și Mediaș

Cele mai citite

 

Alcoolul nu îi împiedică pe unii șoferi să urce la volan. Ieri, alți doi conducători auto au fost depistați cu alcoolemie în aerul expirat.

Potrivit Lucianei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, în municipiul Sibiu, pe bulevardul Corneliu Coposu, ieri, în jurul orei 19, un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Cisnădie, a prezentat o concentrație de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 337 din Codul Penal.
Nici în Mediaș, consumul de alcool nu i-a împiedicat pe unii șoferi să se urce la volan. De pildă, la miezul nopții, în Piața Andrei Șaguna, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Dumbrăveni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism deși prezenta o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
„Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, iar polițiștii rutieri au întocmit actele premergătoare efctuării de cercetări penale privind svârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a explicat Lazăr.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Inspectorii ANAF care vor merge în control vor avea arme

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că inspectorii de la Antifraudă vor avea dreptul să poarte arme.Reorganizarea Agenţiei...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect