9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Țepe cu chirii: Un sibian e acuzat că a închiriat un apartament, în același timp, mai multor chiriași

Cele mai citite

Marți, polițiștii Compartimentului Investigații Criminale din cadrul Secției1 de Poliție Urbană Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 45 de ani, cercetat penal pentru înșelăciune. Bărbatul e bănuit că a înșelat nu mai puțin de nouă persoane.

Astfel, sibianul este bănuit că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi înșelat 9 persoane cărora le-ar fi promis închirierea unui apartament din municipiul Sibiu, încasând diverse sume de bani ca avans și o primă chirie lunară.

Bărbatul ar fi intrat în legătură cu victimele prin intermediul unor conturi false de pe rețelele de socializare și, după primirea sumelor de bani solicitate, le-ar fi oferit chiriașilor chei false. Prejudiciul creat se ridică la suma de 17.280 de lei.

„Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 21 ianuarie, polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 22 ianuarie procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus continuarea cercetărilor cu persoana în stare de libertate”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect