19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Trei poliţişti de la Rutieră, din Sibiu, trimişi în judecată de DNA pentru luare de mită

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Trei poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au fost trimişi în judecată de procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Alba Iulia pentru luare de mită.
În rechizitoriile întocmite, procurorii subliniază faptul că în zilele de 24 respectiv 31 octombrie 2020, cei trei agenți de poliție, organizați în două echipaje diferite de poliție, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi primit sumele de 100 de lei, respectiv 200 de lei, de la doi conducători auto, avocați, depistați în trafic că circulau cu o viteză mai mare decât cea maxim admisă.
Sumele de bani ar fi fost primite de poliţişti după ce au aplicat celor doi participanți la trafic minimul sancțiunii prevăzute de legislație pentru abaterea comisă.
„Față de cei doi avocați procurorii anticorupție au dispus renunțarea la urmărirea penală pentru comiterea infracțiunii de dare de mită. De asemenea, ambii inculpați vor presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 30 de zile. Dosarele a fost trimise spre judecare Tribunalului Sibiu”, precizează DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Locală a întocmit 89 de amenzi șoferilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără a avea acest drept

Persoanele cu dizabilități din Sibiu au la dispoziție 208 locuri de parcare pe domeniul public al municipiului Sibiu, atât...
spot_img

Știri pe același subiect