10.2 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

ULTIMA ORĂ: Salina Praid a fost închisă. Care este motivul

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Societatea Naţională a Sării a decis sistarea activităţii de producţie şi de vizitare în Salina Praid, în vederea protejării şi a siguranţei personalului şi vizitatorilor, până la rezolvarea situaţiei create de infiltraţiile recente, informează Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT), printr-un comunicat.

Pe fondul precipitaţiilor abundente din perioada 17 – 19 aprilie 2024, care continuă şi în prezent, s-a constatat pătrunderea în subteran a apei dulci provenite din pârâul Corund.

Publicitate

„Drept urmare conducerea Societăţii Naţională a Sării SA a luat decizia de a stopa activitatea de extracţie, dar şi vizitarea Salinei Praid, până la remedierea situaţiei, pentru protecţia angajaţilor şi a turiştilor. Societatea Naţională a Sării, prin specialiştii săi, face toate demersurile necesare pentru redeschiderea activităţii la Salina Praid în cel mai scurt timp posibil, în acest sens vor reveni cu informaţii actualizate asupra situaţiei de la faţa locului”, se menţionează în comunicat.

Publicitate

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului recomandă turiştilor care doreau să viziteze Salina Praid în această perioadă să se îndrepte către alte obiective turistice din judeţul Mureş, până la remedierea situaţiei şi redeschiderea salinei pentru vizitare.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Județul Sibiu, locul 2 în topul candidatelor la Consiliul Județean

Județul Sibiu se află pe locul doi în România în ceea ce privește numărul de candidate la președinția Consiliului...

Știri pe același subiect