6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

ULTIMA ORĂ: Twitter restricționează numărul de postări la care au acces utilizatorii. „Este o măsură de urgență”

Cele mai citite

Twitter va aplica o limită de postări pe care un utilizator le poate vedea într-o zi, a anunțat Elon Musk.

Într-o postare pe Twitter, Elon Musk spune că rețeaua de socializare aplică “o limită temporară” a numărului de tweet-uri pe care un utilizator pe poate primi într-o zi, dar aceasta va fi diferită, în funcție de utilizator.

Astfel conturile “neverificate” pot citi până la 600 de postări pe zi, iar utilizatorii noi cu conturi neverificate, doar 300 de postări pe zi, scrie Biziday.

În același timp, utilizatorii verificați (cu bifă albastră, care plătesc un abonament) vor putea citi până la 6.000 de postări pe zi, un număr practic nemilitat.

Elon Musk a spus că aceste limite temporare au fost instituite “pentru a aborda nivelurile extreme de date redundante și de manipulare a sistemului”.

Biziday mai scris că nu este clar dacă Elon Musk încearcă astfel să limiteze cheltuielile rețelei, dacă urmărește să limiteze acțiunea boților de pe Twitter, de care s-a plâns înainte de preluarea rețelei, sau dacă pur și simplu încearcă să îi facă pe utilizatorii care folosesc mult Twitter dintre utilizatori să plătească un abonament.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut până la finalul sezonului rece

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut în plată, la același nivel, până la finalul sezonului rece noiembrie 2023...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect