9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Un tânăr a fost prins circulând, în aceeași zi, cu 114 și 190 de kilometri/oră

Cele mai citite

Un tânăr în vârstă de 27 ani, din localitatea Agăş, județul Bacău, a rămas fără permis de conducere pentru 7 luni de zile după ce a fost prins de poliţiştii rutieri depăşind de două ori în aceeaşi zi viteza legală.

„La data de 21 august, în jurul orei 19.00, un echipaj de poliţie din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat pe DN 2-E 85, în interiorul localităţii Dumbrava, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Agăş care rula cu viteza de 114 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

La scurt timp, în afara localităţii Dumbrava, tânărul a fost din nou depistat la volanul autoturismului circulând cu viteza de 190 de km/h”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional din nou, cu amendă în valoare de 2.175 de lei, şi i s-a eliberat dovadă fără drept de circulaţie, fiindu-i suspendat permisul de conducere pentru încă 4 luni. (AGERPRES)

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect