9.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

Utilizatorii X (fosta Twitter) ar putea plăti o „mică taxă”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Elon Musk a declarat că platforma X (fosta Twitter) plănuiește să înceapă să perceapă tuturor noilor utilizatori o „mică taxă” pentru a interacționa cu postările.

Elon Musk a spus că taxarea noilor utilizatori pentru a posta, a da like și a răspunde este „singura modalitate” de a opri conturile false sau robotizate de pe platformă.

Publicitate

Într-un alt răspuns la un alt cont care a pus sub semnul întrebării această abordare, Musk a spus că taxa ar putea fi în vigoare doar pentru primele trei luni după ce un nou utilizator se alătură platformei.

Publicitate

„Din nefericire, o taxă mică pentru accesul noilor utilizatori la reacții este singura modalitate de a reduce atacul necruțător al roboților„, a spus Musk.

Miliardarul a declarat că eradicarea conturilor false și a celor de tip bot a fost o prioritate cheie pentru el atunci când a preluat platforma, la sfârșitul anului 2022, scrie stiripesurse.ro.

Cu toate acestea, mulți utilizatori au raportat de atunci că au observat o creștere a conținutului spam, în parte din cauza reducerilor substanțiale de personal efectuate de Musk, inclusiv a echipei de moderare a conținutului firmei.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect