25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Zboruri anulate sau întârziate din cauza ceții, pe Aeroportul Sibiu

Cele mai citite

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri, două zboruri programate pentru sosire pe Aeroportul Internațional Sibiu în cursul nopții au fost deviate către aeroporturile de rezervă.

Astfel, zborul Madrid – Sibiu operat de Wizz Air programat pentru sosire la ora 22:40 a fost deviat pe aeroportul din Cluj, iar zborul Munchen – Sibiu operat de Lufthansa programat pentru sosire la ora 1 a fost deviat pe aeroportul Otopeni. Pasagerilor le-a fost asigurat transferul către Sibiu.

banner
banner
banner
banner

Ca urmare a devierii zborurilor din cursul nopții, alte două zboruri programate pentru plecare în cursul acestei dimineți au fost afectate, respectiv zborul Sibiu – Memmingen operat de Wizz Air programat pentru decolare la 8:10 înregistrează o întârziere estimată de 50 minute, iar zborul Sibiu – Munchen operat de Lufthansa programat pentru decolare astăzi la ora 6:05 a fost anulat.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect