Pasionații de alergare, bicicletă și înot pot intra în competiție

banner
banner
banner
banner

Pe 7 august se desfășoară la Sibiu prima ediție a GLS Triathlon Challenge. Vor fi restricții de circulație.

Potrivit organizatorilor, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu sub egida Federației Române de Triathlon, probabil cel mai frumos triathlon de asfalt din țară se va desfășura pe 7 august la Sibiu.

banner

Duminică, 7 august, de la ora 08.00, pasionații de alergare, bicicletă și înot vor lua startul unei competiții antrenante cu grad de dificultate ridicat, în cadrul probelor de concurs puse la dispoziție de organizatori:

❶ Triathlon Olimpic – 1500 m înot, 40 km bicicletă, 10 km alergare, vârsta permisă 20-69 ani

❷ Sprint Triathlon – 500 m înot, 20 km bicicletă, 5,5 km alergare, vârsta permisă 20-75 ani

❸ Ștafetă – în care fiecare dintre cei 3 membri parcurge, pe una din probe, distanța de la Triathlon Olimpic: 1500 m înot, 40 km bicicletă, 10 km alergare. Vârsta permisă 20-75 ani

Nu va lipsi atmosfera de sărbătoare animată de muzică bună și entertainment.

Înscrieri

Cei care doresc să intre în competiție, mai au la dispoziție până pe 1 august ora 23.59 să se înscrie online pe site-ul evenimentului: www.acceptaprovocarea.com. Numărul de locuri este limitat până la atingerea pragului de 250 pe cele trei probe, dintre care:

– Maxim 150 la proba de Triathlon Olimpic

– Maxim 100 la proba de Sprint Triathlon

– Maxim 100 de Ștafete

“Pornim la drum cu mult entuziasm, cu o idee veche de cel puțin 10 ani – să organizăm un triathlon în Sibiu, în superba zonă a Pădurii Dumbrava, cu frumoasele ei locații: Grădina Zoologică din Sibiu, Muzeul Civilizației Tradiționale ASTRA și drumurile județene Sibiu – Rășinari DJ 106 A și Sibiu – Cisnădioara DJ 106 D. Va fi un triathlon altfel pentru că fiecare probă – înotul, bicicleta și alergarea – nu vor fi doar bifate, ci trăite la maximum, datorită condițiilor deosebite în care se desfășoară: lacul din Grădina Zoologică, în care se va înota, este situat în mijlocul pădurii și înconjurat de animale care mai de care mai exotice, se va pedala pe superbele drumuri care leagă Sibiul de Rășinari și de Cisnădioara, ambele închise traficului, parcurgându-se două ture a câte 20 de km, iar alergarea va avea loc în celebrul Muzeu în aer liber din Dumbrava Sibiului, un loc pe cât de frumos pentru ochiul omului, pe atât de încărcat de istorie și de pace.“ – Daniel Troancă, directorul tehnic al competiției.

Restricții de circulație

07 august 2022

– între orele 07:30 – 11:30 circulaţia autoturismelor va fi ÎNCHISĂ pe Calea Dumbrăvii, între intersecția cu str. Ludoș (giratoriu cimitir eroi) și pînă la ieșirea din Municipiul Sibiu. Accesul în Grădina Zoologică se va face pe la intrarea din Valea Aurie.

– între orele 07:30 – 11:30 circulaţia publică va fi ÎNCHISĂ pe DJ 106 A Sibiu – Răşinari, între ieșirea din Municipiul Sibiu și până la intersecţia Răşinari – Poplaca (DJ 106A / DJ 106D)

– între orele 07:30 – 11:30 circulaţia publică va fi ÎNCHISĂ pe DJ 106 D Sibiu – Cisnădioara, între intersecţia Răşinari – Cisnădioara (DJ 106A / DJ 106D) și până la intrarea în Cisnădioara

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Cal de 6.000 de euro, furat din Copșa Mică

Polițiștii de investigații criminale din Copșa Mică au reținut un tânăr care a furat un cal rasa sânge rece...
spot_img

Știri pe același subiect