22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

Platforma informatică destinată depunerii proiectelor pe agendele județului Sibiu, în probe

Cele mai citite

Beneficiarii sunt invitați să testeze această platformă în perioada 9 – 16.01.2023, prin crearea unui cont și completarea de date.

Consiliul Județean Sibiu anunță că în perioada 9 – 16 ianuarie 2023 se află în probe platforma informatică creată în vederea simplificării procedurilor de accesare a finanțărilor nerambursabile pentru proiectele derulate prin intermediul Agendelor Județului.

banner

În acest sens, CJ Sibiu lansează invitația tuturor potențialilor beneficiari, organizatorilor de evenimente culturale, sportive, educative și pentru tineret să testeze această platformă, prin crearea unui cont pe agende.cjsibiu.ro, completarea de date și încărcarea de documente, care vor fi șterse la finalul perioadei de probe, rămânând valabile doar conturile create.

În intervalul de timp menționat, toate disfuncționalitățile întâmpinate, precum și propunerile de îmbunătățire a platformei pot fi comunicate în scris la adresa de email: [email protected], până luni, 16 ianuarie 2023, inclusiv.

Reamintim că, începând cu anul 2023, Consiliul Județean Sibiu va realiza selecția publică de proiecte pentru care acordă finanțare doar prin intermediul platformei agende.cjsibiu.ro, din dorința de a eficientiza și simplifica depunerea tuturor documentelor solicitate, precum și pentru a reduce la minimum consumul de hârtie, acesta fiind încă un pas pentru protecția mediului înconjurător.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect