13.7 C
Sibiu
sâmbătă, mai 4, 2024

Pompierii sibieni au găsit fetița care a căzut în Cibin

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

După nouă zile de căutări, trupul fetiței care a căzut marțea trecută în râul Cibin a fost descoperit de pompierii sibieni. Aceștia au reușit să găsească fetița la 26 de kilometri de locul în care aceasta a căzut în apă.

Echipele de salvatori au continuat și miercuri operațiunile de căutare, iar în această după amiază au reușit să găsească trupul fetiței în zona localității Tălmaciu. A fost una dintre cele mai complexe și grele misiuni de căutare realizată de salvatorii sibieni. Căutările au fost îngreunate în primele zile de precipitațiile abundente căzute în municipiu, care au condus la creșterea debitului Cibinului. Pompierilor sibieni li s-au alăturat echipe de scafandri, chiar și miercuri la căutări fiind prezentă o echipă din cadrul ISU Brașov.
Tragedia s-a produs marțea trecută, când fetița de 5 ani din Sibiu a căzut în Cibin, pe strada Orzului. Fetița a căzut accidental în apă în timp ce se juca cu alți copii pe malul Cibinului. Rudele fetiței, care locuiesc pe strada Orzului, au fost cele care au dat alarma la 112 și au solicitat intervenția echipelor de salvare.
„După mai bine de 8 zile de misiune zilnică, determinare și efort susținut, fetița căzută accidental in râul Cibin a fost găsită de pompierii militari. Din primele informații trupul copilul a fost găsit în zona localității Tălmaciu la 26 de kilometri de locul unde s-a produs tragedia, pe malul râului Cibin”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.


Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

INTERVIU. Daniel Buzdugan: „Să ne preocupăm mai puțin de grijile de multe și să acordăm mai mult atenția lui Dumnezeu”

Orice întâlnire cu Daniel Buzdugan este ea însăși un început de bucurie. Savuros în abordare, familiar de prietenos, realizatorul...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect