11.2 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

Gaz Metan întâlnește formația care a învins campioana

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan are parte de o partidă extrem de dificilă, vineri seara, urmând să întâlnească formația care a învins etapa trecută pe terenul campioanei CFR Cluj. Elevii lui Dusan Uhrin vor da piept cu Universitatea Craiova, una dintre cele mai în formă echipe după reluarea campionatului.

Antrenorul medieșenilor are mari bătăi de cap în privința alcătuirii lotului după ce în această săptămână șapte jucători și-au încheiat contractele cu Gaz Metan. În plus, nu este foarte sigură recuperarea atacantului Sergiu Buș, care a ieșit accidentat vinerea trecută în partida cu FC Botoșani.
Tehnicianul Dusan Uhrin a precizat într-o conferință de presă că își dorește ca jucătorii săi să treacă repede peste înfrângerea de etapa trecută cu FC Botoșani și să obțină un rezultat foarte bun cu Craiova. În plus, antrenorul medieșenilor mai spun că jucătorii care vor intra în partida cu oltenii trebuie să dovedească faptul că au valoare și că merită să rămână la Gaz Metan. Partida dintre Gaz Metan și Universitatea Craiova se dispută vineri seara de la ora 20.
“Craiova a câștigat etapa trecută împotriva CFR-ului, au jucat bine, pe contraatac. Au o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun, au și avut puțin noroc la final, au marcat pentru 3-2 și sunt în cursă pentru titlul de campioană, așa că pentru ei este un meci important. Pentru noi este încă un joc de campionat, am pierdut mai mulți jucători deoarece contractele lor au ajuns la final, vom folosi mai mulți jucători tineri, care trebuie să ne arate că merită să fie aici.
Va fi un meci foarte dificil și sper ca jucătorii să arate că au calitatea necesară pentru acest nivel. Asta e viața, ne concentrăm acum pe acest joc, am pierdut etapa trecută cu Botoșani, care a jucat mai bine decât noi, s-au descurcat mai bine în atac, l-am pierdut și pe Buș. Chiar și așa vreau să arătăm că formăm o echipă bună și  simt că și jucătorii vor și ei asta. Dacă vor putea, vor da totul pentru un rezultat bun. Fizic nu suntem încă bine, suntem doar 16 în lot, dar asta e acum. Nu știu în acest moment dacă vom reuși să îl recuperăm pe Sergiu Buș până la ora meciului cu Universitatea Craiova. Vom vedea”, a spus Dusan Uhrin.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect