5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

FC Hermannstadt încheie în genunchi scurta vizită în Liga 1, înainte să-și vadă terminat stadionul

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Chiar dacă Primăria Sibiu a cheltuit o sumă fabuloasă – din propriul buget, nu din finanțări europene – pentru a-i construi stadion, asemeni lui „Domnul Goe”, „ca să nu mai rămâie repetent”, FC Hermannstadt, o echipă de fotbal născută peste noapte, a ieșit din prima ligă de fotbal a României după trei ani de agonie, cu multe datorii și fără să facă performanță în vreunul dintre meciurile jucate. FC Hermannstadt se va număra, dacă va mai exista la momentul finalizării stadionului, printre echipele de liga a doua cu cele mai scumpe arene.

Prima repriză a partidei a fost marcată de cele două cartonașe galbene primite de Răzvan Dâlbea, golul lui Yazalde și o ocazie mare a argeșenilor aproape de finalul primelor 45 de minute. FC Hermannstadt a primit o lovitură grea în minutul 6, când Răzvan Dâlbea a primit al doilea cartonaș galben după ce i-a aplicat un cot lui Șerban, iar arbitrul Horațiu Feșnic l-a eliminat, după ce cu 3 minute mai devreme îi arătase primul „galben”. Sibienii au reușit să deschidă scorul în minutul 21. Mayoral a dat o pasă excelentă în interiorul careului, iar Yazalde a reușit să deschisă scorul. În minutul 42, Mioveni a cerut lovitură de la 11 metri după ce șutul lui Coșereanu a fost respins din interiorul careului de către Claudiu Belu Iordache.

Repriza a doua nu a adus nimic în primele 20 de minute. Sibienii s-au apărat exact, iar argeșenii nu au îndrăznit foarte mult. Au fost momentele în care s-a văzut foarte clar diferența mare între primele două ligi de fotbal din țara noastră. În minutul 67, CS Mioveni a avut o ocazie importantă, când șutul lui Bogdan Rusu a trecut puțin pe lângă bara din stânga a porții apărate de Cristiano Figuiredo. Mioveni a egalat în minutul 71. Italianul Massaro a șutat din afara careului, balonul a fost deviat de Viera, iar portarul sibienilor nu a putut evita golul.

FC Hermannstadt a avut o oprtunitate în minutul 79. Centrarea lui Petrișor Petrescu din lovitură liberă a fost reluată cu capul de Scarlatache, însă mingea s-a dus destul de mult pe lângă poarta lui Iustin Popescu. FC Hermannstadt a primit lovitura de grație în minutul 83, când Bogdan Rusu a scăpat spre poarta sibienilor, portarul Cristiano Figueiredo a ieșit în afara careului și a respins cu mâna și a fost eliminat de arbitrul Horațiu Feșnic. Panait a înscris în prelungiri pentru Mioveni, gol care a consfințit retrogradarea sibienilor.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect