28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Circulația pe strada Calea Dumbrăvii va fi închisă duminică, 7 august

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

În data de 7 august, când va avea loc competiția sportivă Triathlon Challenge, circulația pe strada Calea Dumbrăvii va fi închisă în intervalul orar 8:00-12:30.

La solicitarea organizatorilor, Comisia de Circulație, întrunită la sediul Primăriei Sibiu, a aprobat următoarele restricții de circulație, pentru desfășurarea în siguranță a evenimentului Triathlon Challenge:

banner

Închiderea circulației pe strada Calea Dumbrăvii, de la intersecția acesteia cu strada Ludoș până la ieșirea din municipiul Sibiu spre Rășinari, duminică, 7 august, în intervalul orar 07.30-11.00. Având în vedere avizarea în acest scop de către Consiliul Județean Sibiu a închiderii DJ 106A, de la limita municipiului Sibiu și până la intrarea în Rășinari, pentru a evita blocarea și aglomerarea zonei de la Grădina Zoologică, Comisia de Circulație a luat această măsură de a închide traficul și pe tronsonul dintre str. Ludoș și Grădina Zoologică, accesul spre Rășinari și Păltiniș urmând să fie deviat pe ruta str. Ludoș – Calea Poplăcii – Poplaca – Rășinari.

Închiderea parcării de la intrarea principală a Grădinii Zoologice, de vineri, 5 august, ora 19.00 până duminică, 7 august, ora 17.00.

– Restricționarea traficului pe pista de biciclete în zona intrării la Zoo, în sensul că bicicliștii vor trebui să acorde prioritate concurenților la Triathlon pe această porțiune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect