24.1 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Circulație pe ambele sensuri pe Valea Oltului, la Boița, în minivacanța de 1 mai

Cele mai citite

În minivacanța de 1 mai, de vineri până marți, pe Valea Oltului, în zona lucrărilor de la Boița, se va circula pe ambele sensuri

De vineri după amiază, începând cu ora 17:30 se circulă pe ambele sensuri la Boița, pe Drumul Național 7, dar rămân în vigoare restricțiile de viteză din zona șantierului. Lucrările se vor relua marți dimineața.

banner
banner
banner
banner

„Astăzi, 28 aprilie, în urma verificării din teren a condițiilor de circulație pe DN7, sectorul de drum în lucru de la poziția kilometrică 246+700m la 246+900m, s-a stabilit ca sunt îndeplinite condițiile de circulație simultană pe ambele direcții de mers în perioada 29 aprilie-1 mai, în condițiile păstrării unei limite maxime de viteză de 30 de km/h.

Sensurile de mers sunt delimitate cu balize direcționale, iar diferența de nivel este semnalizată prin parapet de beton de tip “new jersey”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect