13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Linie telefonică suplimentară pentru românii din străinătate afectați de anularea zborurilor Blue Air

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Ministerul Afacerilor Externe anunţă că pune la dispoziţia cetăţenilor români aflaţi în străinătate, afectaţi de anularea recentă a zborurilor companiei Blue Air, o linie telefonică suplimentară la care aceştia îşi pot notifica situaţia, pentru a solicita sprijin în vederea repatrierii.

Astfel, românii blocaţi în străinătate din cauza acestei situații pot solicita asistenţă la numărul 004 021 4311869. MAE precizează că această linie telefonică este o alternativă suplimentară faţă de contactele anunţate deja miercuri, care rămân disponibile: numărul 004 0751084537 şi adresa de email callcenter@mae.ro.

De asemenea, cetăţenii români aflaţi în această situaţie pot contacta direct cea mai apropiată misiune diplomatică sau oficiu consular, inclusiv apelând numărul de telefon pentru urgenţe consulare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă, în cazul grupurilor de turişti, ca o singură persoană să contacteze personalul consular, informaţiile obţinute de aceasta urmând a fi diseminate şi celorlalţi cetăţeni români din grup. 

Publicitate

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect