Poliția Rutieră scoate radarele pe șosele din județ

banner
banner
banner
banner

Până duminică polițiștii de la Rutieră vor acționa pentru descoperirea șoferilor care nu respectă viteza legală de deplasare.

În această săptămână, poliţiştii rutieri sibieni organizează ample acţiuni pe linie de viteză. Vor fi folosite toate radarele din dotare iar oamenii legii vor fi prezenţi, în special, pe tronsoanele de drum cu risc ridicat de producere a accidentelor grave. Viteza excesiva sau neadaptată condiţiilor meteo – rutiere rămâne principala cauză de producere a accidentelor rutiere cu consecinţe grave la nivel naţional.

banner

Poliţia Română derulează, în sistem integrat, ample acţiuni de prevenire a victimizării cetăţenilor prin accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Activităţile se înscriu calendarului european al Poliţiilor Rutiere – Roadpol Speed. Viteza, prin cele două forme de manifestare, respectiv viteza excesivă ori neadaptată la condiţiile de drum şi trafic, deține detașat primul loc în topul cauzelor generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave, nu doar la nivel județean sau național, ci și la nivel european, de unde și preocuparea permanentă a Asociației Polițiilor Rutiere Europene de a crește gradul de siguranță a participanților la trafic.

Pentru că cele mai multe accidente rutiere grave au avut loc pe drumurile naţionale, tocmai de aceea, poliţiştii vor acţiona pe tronsoanele unde riscul de producere a accidentelor este ridicat.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect