1.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Pompierii sibieni, la datorie în perioada minivacanței

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

În perioada 21-24 ianuarie, cu ocazia minivacanței prilejuită de Ziua Unirii Principatelor Române, peste 200 de pompierii militari sibieni se vor afla la datorie.

Pentru că multe persoane vor alege să petreacă această minivacanță cu precădere în zonele turistice, salvatorii sibieni recomandă respectarea unor reguli simple, însă foarte importante, pentru evitarea producerii unor incidente și pentru a nu deveni victime ale incendiilor.

banner

Astfel, la sosirea în unitatea de cazare, studiați planul de evacuare în caz de incendiu; turiștii sunt obligați să se informeze despre modul de comportare și evacuare în caz de incendiu. Informați personalul de la recepție, dacă identificați căi de evacuare blocate și verificați modalitatea de deschidere a ferestrelor;

Reamintim cetățenilor ca în această perioadă să manifeste maximă prudență la utilizarea sobelor și a mijloacelor de încălzire, iar dacă se constată defecțiuni la acestea, să fie remediate, să nu suprasolicite instalația electrică prin conectarea simultană a aparatelor casnice și să nu lase copiii nesupravegheați în locuințe.

În situația în care părăsiți locuința, recomandarea noastră este să decuplați aparatele electrice”; a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, sergentul major Andreea Ștefan.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect