Restricții de circulație cu ocazia Campionatului Național de Viteză în Coastă de la Mediaș

Mediașul va găzdui, în data de 2 octombrie, pe Hula Baznei, etapa cu numărul 7 din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Pentru buna desfășurare a competiției vor fi instituite unele restricții de circulație. Astfel, duminică, 2 octombrie, pe perioada desfășurării competiției automobilistice, circulația publică va fi restricționată pe sectorul de drum DN 14A de la ieșirea din Mediaș – strada Nucului, până la ieșirea din oraș spre Târnăveni, pe o lungime de 3 kilometri.

Intervalele orare de restricționare a circulației vor fi cuprinse între 8-11.45 şi 12.45-19. Ruta ocolitoare disponibilă va fi prin Blăjel – Păucea – Valea Lungă – Mediaș.

Municipalitatea medieșeană, Clubul Sportiv Municipal Mediaș alături de Federația Română de Automobilism Sportiv vor organiza la Mediaș, în zilele de sâmbătă și duminică, 1 respectiv 2 octombrie, etapa cu numărul 7 din cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă.

Cluburi și echipe de top ale automobilismului sportiv românesc se vor întrece la Mediaș în cadrul respectivei etape a Campionatului Național, continuându-se astfel o tradiție mai veche a întrecerilor automobilistice găzduite în Mediaș și reluată începând cu anul 2017.

Evenimentul va debuta sâmbătă, 1 octombrie, în Piața Corneliu Coposu, de la ora 14, cu verificările tehnice și prezentarea concurenților și va continua duminică, 2 octombrie, pe Hula Baznei, începând cu ora 8.30, cu tururile de recunoaștere, atrenamentele oficiale și etapele de concurs. Festivitatea de premiere a câștigătorilor va avea loc duminică, în jurul orei 19.00, în Piața Corneliu Coposu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect