21.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Breteaua de ieşire spre Cisnădie de pe A1 va fi închisă

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Breteaua de ieşire de pe A1 spre Cisnădie va fi închisă circulaţiei rutiere în următoarele 60 de zile.
Începând de vineri, 3 iunie 2022, circulația va fi interzisă pe breteaua de ieșire de pe Autostrada A1 spre Drumul Judeţean 106D (ieșirea spre Cisnădie), în zona localității Veștem. Restricția va fi valabilă aproximativ două luni fiind necesară pentru continuarea lucrărilor la nodul rutier care va deservi noul lot de autostradă Sibiu – Boița.
Lucrările la autostrada Sibiu – Boița (lotul 1 al Autostrăzii Sibiu – Pitești) se apropie de final, iar Porr Construct a început la realizarea racordurilor cu rețeaua actuală de drumuri. Viitoarea autostradă se va conecta cu DN1 prin două sensuri giratorii, care vor permite un acces mai fluid pentru toate arterele rutiere din zonă, respectiv coborârea și urcarea pe ambele sensuri ale autostrăzii, din ambele sensuri ale drumului național.
Compania austriacă Porr Construct a început lucrările în 2019, având un an de proiectare și trei ani de execuție, iar ordinul de începere a lucrărilor de construire a fost semnat în 30 martie 2020. Potrivit unor informaţii neoficiale, autoritățile și constructorul iau în calcul ca posibilă o inaugurare a traficului pe 1 decembrie. Conform contractului, autostrada ar trebui să fie finalizată în luna martie 2023, ceea ce însemnă că Porr Construct să predea lucrarea înainte de termen cu patru luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect