25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

FOTO Atenție pe DN 7: Căderi de pietre pe Valea Oltului. Două mașini au fost avariate

Cele mai citite

UPDATE – Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu, au fost avariate şi două autoturisme, însă nu sunt victime. În zonă acţionează echipe de la Secţia de Drumuri Naţionale Vâlcea pentru înlăturarea pietrelor căzute de pe versanţi pe carosabil.

banner
banner
banner
banner

„Căderile de pietre pe DN 7 sunt la km 229 Câineni şi km 216 Călineşti. În zonă se acţionează cu două echipaje SDN pentru înlăturare şi eliberare trafic. Nu sunt victime, doar pagube materiale, fiind două maşini, o dubă şi un autoturism, avariate. Nu sunt avarii mari”, a precizat reprezentanta IPJ Vâlcea.

Circulaţia se desfăşoară îngreunat marţi dimineaţă pe Drumul Național 7, între Călineşti şi Câineni, judeţul Vâlcea, până la curăţarea carosabilului, după ce în zonă au fost semnalate căderi de pietre de pe versanţi.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN7, pe tronsonul kilometric 216 (Călineşti) – 229 (Câineni), judeţul Vâlcea, sunt semnalate căderi de pietre de pe versanţi, nefiind înregistrate persoane rănite, ci doar pagube materiale.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat până la curăţarea carosabilului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect