25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

FOTO Au început lucrările de întreținere a drumurilor din Mediaș

Cele mai citite

De câteva zile a început programul de întreținere a drumurilor din municipiul Mediaș.

Lucrările au început într-o primă fază la ieșirea din oraș spre Sibiu, prin frezarea zonelor care necesitau intervenții și va continua prin așternerea de covoare și plombe asfaltice.

banner
banner
banner
banner

În acest moment, lucrările începute în Mediaș constau în plombe pe suprafețe întinse, acolo unde asfaltul este deteriorat și cuprind arterele principale ale municipiului. Este vorba despre Drumul Național 14, Drumul Național 14A, precum și străzile Avram Iancu, Moșnei și Stadionului, urmând să continue cu arterele din toate cartierele medieșene.

Companiile Geiger Transilvania și asocierea între Asterra și Terra Building, se vor ocupa de drumurile din Mediaș în următorii patru ani.

Acestea vor fi responsabile de asfaltare, atât covoare cât și plombări, reparații trotuare și sistem rutier, amenajare parcări și ridicarea căminelor la cotă.

„A început programul de întreținere a drumurilor. Lucrările care urmează să se efectueze sunt plombe și covoare asfaltice, trotuare și parcări la domiciliu și nu în ultimul rând ridicarea căminelor la cotă.

Acest program așteptat în special de către conducătorii auto se va derula atâta timp cât vor permite condițiile meteo. La finalul acestui program, ne dorim ca drumurile din oraș să fie mult mai circulabile”, a spus primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sibienii pot afla informații despre beneficiile de asistență socială prin cele 41 de agenții teritoriale

021.93.09 este numărul unic de telefon la care puteți afla informații despre beneficiile de asistență socială, acordate de Agenția...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect