17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Infotrafic: Se circulă pe carosabil umed în Sibiu și alte 5 județe

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Centrul Infotrafic recomandă șoferilor din Sibiu și alte 5 județe să circule extrem de atent în condițiile în care carosabilul este umed.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române recomandă conducătorilor auto să circule cu viteză redusă pe un carosabil umed, adaptată condiţiilor de drum, să sporească atenţia şi să nu bruscheze comenzile vehiculului.

banner

Se circulă pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de ploaie și intensificări ale vântului pe raza județelor Alba, Arad, Bihor, Giurgiu, Gorj și Sibiu, iar în zona montană înaltă (Rânca) a județului Gorj, sunt semnalate condiții de ninsoare.

Polițiștii recomandă creșterea distanței de siguranță între vehicule, asigurarea corespunzătoare înaintea schimbării benzii sau a direcției și evitarea staționării în apropierea copacilor de pe marginea drumurilor pe care vântul puternic îî poate rupe.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect