5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Mai mulți bărbați fără permis sau șoferi băuți, prinși de polițiști

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Marți dimineața, în municipiul Sibiu, un bărbat în vârstă de 62 de ani, domiciliat în localitatea Sadu, în timp ce conducea un autoturism la intersecția dintre Calea Dumbrăvii și strada Aron Pumnul, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar, a intrat în coliziune cu acesta și l-a proiectat într-un alt autoturism parcat. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.
La testarea alcoolscopică a șoferului care a provocat tamponarea, a rezultat o concentrație de 0,59 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, în cauză întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Marți seara, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 16 ani a fost depistat conducând un autoturism deși nu deține acest drept. În plus, s-a constatat că autoturismul condus este neînmatriculat. Pe numele minorului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
Tot marți seara, pe Drumul Județean 106, la ieșirea din localitatea Nocrich, polițiștii au efectuat semnalul de oprire unui autoturism condus spre Sibiu, șoferul continuându-și deplasarea. Urmărit de echipajul de poliție, șoferul a oprit la intrarea în localitatea Țichindeal.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că la volanul autoturismului s-a aflat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Sibiu, care nu deține dreptul de a conduce. Pe numele persoanei în cauză s-a deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
Miercuri dimineața, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control o autoutilitară condusă de către un sibian în vârstă de 37 de ani. În urma testării alcoolscopice a șoferului, a rezultat o concentrație de 0,87 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, întocmindu-se dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect