5.2 C
Sibiu
marți, februarie 20, 2024

A fost externat elevul căruia i-a căzut în cap tavanul clasei

Cele mai citite

În 7 februarie, în jurul orei 12, prin apel 112, I.P.J. Sibiu a fost sesizat cu privire la faptul că plafonul din rigips al unei clase din Școala Gimnazială cu Clasele I – VIII Alămor a căzut peste mai mulți elevi.

Un elev în vârstă de 11 ani, peste care căzuse tavanul fals al clasei, a fost externat de la Chirurgia Spitalului de Pediatrie, fără a fi nevoie să fie operat, a declarat vineri, pentru AGERPRES, directoarea spitalului, medicul Camelia Grigore.

„Singura explicaţie este vântul, curentul care s-a produs prin deschiderea geamurilor şi a uşii. Şi într-adevăr în streaşină, ne-am uitat acum foarte atenţi, şi într-o parte şi în cealaltă în dreptul acestei săli de clasă, e o gaură. Şi probabil, prin acele două găuri, şi pe o parte şi pe cealaltă, s-a făcut un curent, uşile deschise, geamurile deschise, şi în acelaşi timp am văzut că erau foarte multe excremente de porumbei. Aici a bătut foarte tare vântul. Eu şi astăzi, dacă stau afară, nu pot să vorbesc cu nimeni la telefon. Cred că vântul a fost la un moment dat peste 80 de kilometri”, a declarat pentru AGERPRES, primarul Maria Greavu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Investiții importante la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”

Clădirea Colegiului Național Pedagogic "Andrei Șaguna" va fi modernizată și mai eficientă energetic în urma derulării unui proiect de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect