9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

ACS Mediaș joacă meciul decisiv pentru promovare în Liga a treia pe stadionul Gaz Metan

Cele mai citite

ACS Mediaș a pierdut la limită, 1-2, prima manșă a barajului pentru promovare în Liga a treia.

Partida s-a desfășurat la Gheorghieni, iar pentru ACS Mediaș a marcat atacantul Adrian Cîrstean. Meciul decisiv pentru promovare se va disputa sâmbătă, 24 iunie, de la ora 17.30.

Pentru ca un număr cât mai mare de medieșeni să susțină echipa în meciul de promovare, conducerea clubului a decis ca partida să se dispute pe stadionul Gaz Metan.

Prețul unui bilet este de 10 lei, 100 de lei la Tribuna Oficială și 200 de lei la fotolii. Președintele ACS Mediaș, fostul fotbalist al Gazului Metan Ionuț Buzean, a făcut un apel la suporteri să fie prezenți în număr cât mai mare la stadion pentru a încuraja echipa.

„Când am început acest proiect promisiunea mea a fost să duc fotbalul mediesean acolo unde îi este locul într-un timp cât mai scurt.

Pentru ca această promisiune să devină realitate am nevoie de ajutorul dumneavoastră, a celor care iubiți fotbalul. Echipa de seniori este formată în totalitate din tineri localnici, și din împrejurimi, care trebuie ajutați la acest meci foarte important.

Cu siguranță rezultatul de la Gheorgheni nu a fost cel pe care îl așteptăm. De aceea, și pentru a oferi cele mai bune condiții pentru suporteri și pentru jucători am decis că meciul retur de sâmbătă, orele17.30, să se dispute pe stadionul mare.

Dacă doriți să susțineți echipa, vă rog să o faceți venind la meci în număr cât mai mare! De asemenea, rugămintea mea este să cumpărați bilete cât mai multe.
Pentru acest meci nu au fost tipărite invitații decât pentru oficialii echipei oaspete.

Suntem un club la început de drum și avem nevoie aportul tuturor”, a spus Ionuț Buzean.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect