9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Acțiune-fulger pentru descoperirea șoferilor care se urcă băuți la volan

Cele mai citite

Duminică dimineața, între orele 5 și 6, în Cristian, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au desfășurat o acțiune fulger pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor de către șoferi aflați sub influența alcoolului. Astfel, în doar 60 de minute, au fost descoperiți patru șoferi ale căror testări cu aparatele etilotest au arătat un rezultat pozitiv.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Gura Râului, depistat conducând cu o concentrație de 0,14 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, un localnic în vârstă tot de 56 de ani, cu o concentrație de 0,19 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, și doi sibieni în vârstă de 36, respectiv 64 de ani, care conduceau cu o concentrație de 0,13, respectiv 0,15 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.
Cei patru șoferi au fost sancționați contravențional atât cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, cât și cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Acțiunile polițiștilor șelimbăreni continuă.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect