24.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

„Adoptă un bunic, adoptă un copil”, campanie a Şcolii Postliceale Auxila Mediaş

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

“Moș Crăciun pentru bunicii noștri” este titlul campaniei realizată de către Școala Postliceală Auxila Mediaș și profesorul Casandra Irimie.
Anul acesta campania se desfăşoară sub motto-ul „Adoptă un bunic, adoptă un copil”. Până la jumătatea lunii viitoare, toți cei interesați pot pregăti pachete cu alimente, fructe sau dulciuri pentru persoanele vârstnice sau jucării şi dulciuri pentru copii, toate darurile urmând să fie oferite atât pentru copii, cât şi pentru vârstnici în preajma Sărbătorilor de Iarnă.
Este al şaselea an în care profesorul Casandra Irimie organizează o astfel de campanie în preajma Crăciunului. Cei care doresc să ajute la această campanie sunt așteptați cu un pachet cu alimente, fructe, dulciuri sau jucării la sediul Școlii Postliceale Auxila Mediaș, în incinta SNG Mediaș, de luni până vineri, între orele 9 și 15. Campania “Moș Crăciun pentru bunicii noștri” a început în această săptămână și se va desfășura până la jumătatea lunii decembrie.
„Încercăm să facem niște pachete care să conțină alimente, ceva dulciuri, prăjituri, fructe și vrem să le facem Crăciunul un pic mai bun și un pic mai bogat. Cine vrea să ne ajute este rugat să vină la sediul școlii noastre, în cadrul Școlii Naționale de Gaz, la demisol, zilnic de luni până vineri între orele 9-15, cu un pachețel sau cu ce vrea fiecare să ne ajute”, a spus profesorul Casandra Irimie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Peste 250 de locuri de muncă prin Rețeaua EURES

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 256 locuri de muncă vacante.Sunt oferite joburi...
spot_img

Știri pe același subiect