9.1 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Alcoolul face ravagii pe șoselele din județul Sibiu

Cele mai citite

Mai mulți șoferi au fost prinși băuți, în weekend, în municipiul Sibiu și localitățile din județ, rezultatele afișate de aparatele alcooltest fiind foarte mari în unele cazuri.
 
Sâmbătă, în municipiul Sibiu, în urma testării alcoolscopice a unui sibian în vârstă de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism pe Șoseaua Alba Iulia, a rezultat o concentrație de 0,68 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Șoferul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.
În aceeași noapte, în jurul orei 4.30, în municipiul Sibiu, pe strada General Magheru, polițiștii rutieri au depistat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 25 de ani, care a prezentat o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Duminică dimineața în jurul orei 2, în municipiul Sibiu, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe Calea Cisnădiei de către un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Neamț. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,79 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
La aceeași dată și oră, în localitatea Șelimbăr, pe Prelungirea Bulevardului Mihai Viteazu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 55 de ani. În urma testării alcoolscopice a bărbatului a rezultat o concentrație de 1,09 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat. Pe numele șoferului s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
Duminică dimineața, pe strada Cânepii din orașul Avrig, polițiștii au descoperit un localnic în vârstă de 41 de ani în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept. Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect