20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

Aproape 24.000 de medieșeni și locuitori din Ighișu Nou s-au autorecenzat până în 14 mai

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Potrivit datelor transmise de către Institutul Național de Statistică referitor la Recensământul Populației și Locuințelor, până în data de 14 mai 2022, au fost completate 23.466 de chestionare la nivelul municipiului Mediaș și 417 de chestionare pentru satul aparținător Ighișu Nou.
Etapa de autorecenzare online s-a prelungit până în data de 27 mai 2022 și se poate efectua prin completarea formularului primit după înregistrarea pe platforma www.recensamantromania.ro, de unde pot fi  accesate și alte informații suplimentare cu privire la recensământ.
Medieșenii care au nevoie de ajutor în completarea chestionarului pentru autorecenzare au la dispoziție patru puncte distincte, unde pot solicita asistență. Este vorba despre punctul de la sediul Primăriei Mediaș, Piața Corneliu Coposu numărul 3, care funcționează de luni până vineri între orele 8-16, iar sâmbătă și duminica între orele 10 și 18, punctul de la Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Mediaș, Piața Regele Ferdinand I numărul 1, cu program de luni până vineri între orele 8-16, punctul de la Direcția de Asistență Socială Mediaș, Aleea Comandor Dimitrie Moraru numărul 11, care are program de luni până vineri între orele 8 și 16 și punctul de la sediul operatorului Apa Târnavei Mari, Aleea Comandor Dimitrie Moraru numărul 19, programul acestui punct fiind de luni până vineri între orele 8-16.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect