13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

Bărbați din Turnu Roșu și Șeica Mare prinși băuți la volan

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Doi șoferi au fost prinși băuți la volan, luni și marți dimineața, pe drumurile naționale din județul Sibiu.

Luni, în Cristian, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Săliște au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Turnu Roșu.

Publicitate

Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a indicat un rezultat de 0,49 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Publicitate

Marți dimineața, în Șura Mare, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 14 de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Șeica Mare.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat un rezultat de 0,45 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În ambele cazuri s-au deschis dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect