27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Concurs de înot pentru tinerii din Mediaș și nordul județului

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Tinerii practicanți ai înotului din Mediaș și zonă sunt așteptați la un concurs, la jumătatea acestei luni.

Clubul Sportiv Delphin Mediaș, în parteneriat cu municipalitatea organizează concursul de înot „Cupa de Vară“. Evenimentul este prilejuit de Ziua Națională a Înotului și se va desfășura în data de 16 iulie, la sediul clubului Delphin. Competiția este rezervată copiilor din Mediaș și din localitățile limitrofe, cu vârste între 5 și 16 ani.

banner

Categoriile la care doritorii se pot înscrie sunt 25 de metri craul și 25 de metri spate pentru fetele sau băieții între 5 și 10 ani, 50 de metri craul și 50 metri spate pentru fete sau băieți cu vârste între 11 și 16 ani, precum și 100 de metri open mixt. Taxa de înscriere la concurs este de 25 de lei pentru participanții legitimați la clubul Delphin și de 35 de lei pentru cei nelegitimați.

Toți sportivii înscriși la competiție vor primi diplome de participare, iar câștigătorii vor fi recompensați cu medalii și cupe. Înscrierile se fac în perioada 1-11 iulie, la sediul situat pe strada Sălciilor numărul 6, de unde pot fi obținute și alte detalii referitoare la desfășurarea concursului, la care sunt încurajați să ia parte toți iubitorii acestui sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect