7.7 C
Sibiu
duminică, aprilie 21, 2024

Două proiecte de 13 milioane de lei pentru Blăjel și Păltiniș prin Programul ”Anghel Saligny”

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Păltiniș și Blăjel vor beneficia de 13 milioane de lei pentru două proiecte depuse pentru finanțare în cadrul Programului ”Anghel Saligny”.

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 18 noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 138.471.897,89 de lei, pentru 17 unități administrativ-teritoriale.

Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, extinderea și executarea racordurilor la rețele de canalizare. Între contractele semnate, două sunt pentru județul Sibiu.

Astfel, a fost alocată suma de 10,5 milioane de lei pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere în comuna Blăjel și 2,5 milioane de lei pentru reabilitarea drumului vechi din stațiunea Păltiniș, cu refacerea trotuarelor, a zidului de sprijin și iluminatului public.

„Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 297, în valoare totală de 2.985.275.337,76 de lei – a precizat ministrul dezvoltării”, a spus ministrul Cseke Attila.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Marius Țichindelen: preotul care are grijă de sufletele celor fără discernământ

Există suferință în lume, însă unii dintre noi se întâlnesc zilnic cu ea. Dar oare problemele noastre cotidiene sunt...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect